Het is mijn missie om mensen en organisaties in beweging te zetten in de goede richting. Ik geloof dat mensen wel vooruitgang willen in hun leven zowel privé als werk, alleen dat ze vaak geen idee hebben hoe ze in beweging kunnen komen én blijven om hun doelen en ambities te verwezenlijken.

Ik zie mezelf als een startmotor die dingen in gang zet. Het is aan de mensen met wie ik werk de taak om eigenaarschap te nemen. Ik help alleen om ze een zetje in de goede richting te geven met mijn energie en scherpe, onderzoekende blik. En wat handig gereedschap natuurlijk.

Met mijn ervaring als changemaker, onderzoeker, transformationeel trainer en –coach, en bovenal het ‘mens zijn’ weet ik met mijn enthousiasme, nieuwsgierigheid, scherpe blik, creativiteit en empathisch vermogen verbinding te leggen en tot de kern te komen. Ook daar waar het schuurt.  En help ik je vervolgens om aan de gang te gaan. Pragmatisch en met een flinke dosis humor. Dit doe ik op individueel niveau als in groepen of organisaties. In alle lagen van de organisatie. Vanuit autonomie, eigenaarschap en vertrouwen. Samen met de mensen om wie het gaat.

 

 

 

Meer weten wat Simone voor je organisatie kan betekenen?

Meer over