Diensten van SamConsult

Hoe gaan we te werk? Om te beginnen kijken we samen welke behoefte er is binnen jouw organisatie, team of op persoonlijk niveau.  Vervolgens bepalen we samen hoe we hier invulling aan kunnen geven. Ieder traject is uniek, want iedere vraag, behoefte en organisatie is weer anders. Afhankelijk van wat er nodig is stemmen we af hoe we dit gaan realiseren. Hierbij werken we regelmatig samen met partners om tot een optimaal resultaat te komen. Ieder vanuit zijn eigen rol en expertise.

Een methodiek die we vaak inzetten is de Doelenboom©. Dit is een unieke aanpak waarmee heel veel mensen in de organisatie samen kleine stappen in de goede richting zetten en hiermee de verandering realiseren. Vanuit vertrouwen in plaats van controle.

Een Doelenboom© maken we samen met de mensen in de organisatie. Het is een hulpmiddel om helder te krijgen wat het doel van de organisatie om dit vervolgens terug te brengen tot hele kleine stapjes. Zodat het inzichtelijk, overzichtelijk en behapbaar wordt. Zodat mensen in de organisatie eigenaarschap nemen, daadwerkelijk aan de slag gaan én weten waarvoor ze het doen. Samen met de mensen om wie het gaat. Vanuit vertrouwen in plaats van vanuit controle.

 

Samconsult - Barometer

Een greep uit onze klanten